Mergi la meniul principal

Cina cu Președintele Ivory și prietenul său, fratele Robert Nilson

Cina cu Președintele Ivory și prietenul său, fratele Robert Nilson

Una dintre cele mai interesante activități ale lunii trecute a fost întâlnirea tineretului din Chișinău cu Președintele Ivory și prietenului său, Fratele Robert  Nilson. Robert Nilson este o persoană destul de influentă în America, dăruind acestei țări rețeaua de cafenele ”Caffe Rio”. 
De asemenea, el este un om minunat  și un membru destoinic al bisericii, comunicabil și vesel, fapt ce nouă tinerilor, ne-a plăcut foarte mult.


Întâlnirea a avut loc pe data  22 septembrie 2016, într-un local drăguț din mun.Chișinău, într-o atmosferă  prietenoasă, susținută de ambianța plăcută creată de muzică, interior excepțional, personal politicos și, desigur, mâncare chinezească incredibil de delicioasă. La eveniment - au participat aproximativ 16 tineri, cu vârstele cuprinse între 16 și 25 de ani. Toți s-au simțit bine și au rămas încântați de posibilitatea de a vorbi cu oaspeții dragi.

dinner-table-612.jpg


Câțiva dintre noi nu suntem membri ai bisericii, dar cu toții suntem activi în ceea ce ține de activitățile organizate de Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Frecventăm adunările, serile de familie și lecțiile cu misionarii. Fiecăruia i s-a găsit un loc și fiecare a putut să simtă acea atmosferă plăcută, plină de bunătate și dragoste, creată de Președintele Ivory și Fratele Nilson.


La eveniment am discutat despre multe lucruri, despre cum ne-am petrecut ziua, ce bun și ce rău ni s-a întâmplat, despre ce ne preocupă. În același timp am vorbit despre misiunea noastră din România și Moldova , și despre faptul cum s-a schimbat ea în ultimii ani sub conducerea Președintelui Misiunii Ivory. Fratele Nilson ne-a întrebat despre tot. Am rămas surprinși că în foarte scurt timp a reușit să memoreze numele noastre. Cel mai interesant și minunat este faptul că Președintele Ivory știe fiecare membru al Bisericii după nume și ce i se întâmplă în viața. Nu fiecare Președinte de misiune ar putea face față unei astfel de provocări, să memoreze fiecare membru al Biserici după nume și prenume ba chiar și  ocupație. Mereu să se intereseze de nevoile noastre și să ofere sprijin atunci când este necesar.

Fratele Nilson timp de două ore, cât a durat întâlnirea,  a reușit să afle multe despre tinerii  Moldovei și a reușit să ne transmită multe emoții pozitive.  A fost trist să aflăm că Dumnealui a venit doar pentru câteva zile în Moldova. Însă gândul că acest  om a parcurs un drum atât de lung pentru a se întâlni cu membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților a Zilelor din Urmă ne-a încălzit. De la el și de la Președintele Ivory ,am aflat multe istorioare interesante din viețile lor, cu un conținut plin de profunzime. Ei au  împărtășit cu noi un gând spiritual despre cum trebuie sa ajutăm oamenii și despre faptul că Dumnezeu ne binecuvântează pentru faptele bune. 

Întâlnirea a fost plină de zâmbete și emoții pozitive, impresii minunate și poze amuzante. 
De asemenea,  am devenit mai apropiați. Mulți dintre tinerii prezenți la eveniment au început să vină mai des la activitățile Bisericii, ceea ce ne-a permis să devenim cu toții buni prieteni. Mulți dintre noi, datorită acestei întâlniri, am învățat să utilizăm bețișoarele chinezești. :)


Suntem foarte recunoscători Președintelui Ivory că a organizat o astfel de întâlnire minunată, într-un loc excepțional, pentru tot ce face pentru membrii Bisericii și pentru misiunea România-Moldova. În aceeași măsură, suntem recunoscători și fratelui Nilson pentru  vizita sa și pentru timpul petrecut cu noi, pentru  exemplul minunat al unui membru de onoare al Bisericii ce ni l-a arătat. Sperăm că așa activități vor avea loc mai des în misiunea aceasta și că ne vom vedea cu fratele Nilson foarte curând. Așteptăm să cunoaștem și alți frați și surori din toată lumea la fel de minunați.