Mergi la meniul principal

Cartea Surorii Ivory

Cartea Surorii Ivory

Dragii noștri, 
 
Misiunea noastră a avut privilegiul, în decembrie a anului trecut, să asculte un concert de Crăciun în mai multe ramuri; un dar al misionarilor pentru ramuri. A fost minunat să vedem talentul care există în rândul misionarilor noștri și să fim binecuvântați văzându-i cum cântă vocal și instrumental. 
 
Printre altele, am aflat de alte talente pe care le au alții din jurul nostru. Am putut citi o carte minunată scrisă de draga noastră soră Ivory. Ea a făcut apel la alte persoane talentate din misiune. Sora Elena Alexandroaia, care acum slujește o misiune în Londra, a făcut ilustrațiile; sora Mariana Constantinescu și-a folosit talentul pentru a traduce cuvintele din engleză în română, ca toată lumea să poată citi și să se poată bucura de această carte intitulată „Un popas la Hangiu”. Povestea are la bază o mărturie pe care sora Ivory a auzit-o la scurt timp după ce a venit în misiune. Hangiu era un bărbat în vârstă, singur, care-și pierduse soția. Trăia singur cu motanul său Sebastian. Era înconjurat de Goliciune și Teamă. Într-o zi, în timp ce mergea prin parc, a văzut doi băieți îmbrăcați în costume, vorbindu-le oamenilor despre Dumnezeu, despre schimbare și alegere. Hangiu stătea mai retras și asculta. Cuvintele curgeau asupra lui ca un duș binefăcător cu apă caldă. Hangiu știa că acei misionari rosteau cuvintele lui Dumnezeu și le-a prețuit.

Book_Un popas la Hangiu.jpg

Povestea merge mai departe și ne spune că Hangiu a reușit să înlocuiască Goliciunea și Teama cu Recunoștința și Bunătatea. Aceasta e o poveste perfectă de Crăciun de împărtășit tuturor și pentru a ne aminti să ne exprimăm recunoștința față de Salvator pentru toate binecuvântările noastre, în special pentru darul ispășirii. În fiecare an, de Crăciun, oferim o carte de Crăciun pentru toți nepoții noștri. Vă pot garanta că aceasta o să fie preferata lor din toate timpurile.    Mulțumesc, sora Ivory, Elena și Marina pentru că ne-ați împărtășit talentul vostru. Suntem recunoscători pentru sentimentele care însoțesc această poveste minunată, mai ales că ne putem identifica cel puțin într-o mică măsură cu Hangiu. Amintiți-vă să luminați lumea pentru cineva nu doar de Crăciun, ci pe tot parcursul anului, amintindu-ne că Salvatorul este Lumina lumii. 
 
Cu drag,

Sora Winder